Wie zijn wij?

SHW Schoonmaakbedrijf is een kleinschalig en dynamisch schoonmaakbedrijf. Schoonmaken is onze passie, naast kennis en ervaring zijn klantvriendelijkheid en tevredenheid kernpunten van onze organisatie. Korte lijnen en direct aanpakken, daar houden wij van!

Doordat wij korte lijntjes hebben met klanten, zullen wij uw wensen snel oppakken. Heeft u een belangrijke afspraak in uw agenda staan, dan wilt u natuurlijk dat uw pand extra schoon is. In overleg kunnen wij dan extra inspringen waar dat nodig is. Geen smoesjes, maar directe aanpak, daar staan wij voor. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Ons bedrijf bestaat uit een klein, maar hecht team, met ieder zijn eigen passie voor het vak. Zij zijn ervaren, gemotiveerd en flexibel. Als u kiest voor SHW Schoonmaakbedrijf als uw partner, dan kiest u voor kwaliteit.

Michael Vreeswijk is de oprichter van SHW Schoonmaakbedrijf. Michael komt uit een familie waar glazenwasser zijn meer is dan zomaar een beroep. Deze branche zit dan ook echt in zijn bloed.

Nadat Michael jaren in loondienst heeft gewerkt, besloot hij in 2019 het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Een moedig besluit dat hem tot nu toe geen windeieren heeft gelegd. Michael is een enorm sociaal en gedreven persoon. Hard en nauwkeurig werken zijn zijn sterke punten en dat zal u ook terugzien in zijn bedrijf. Hij weet van aanpakken en dit werkt zeer motiverend voor iedereen, die met of voor hem werkt.

Naast zijn eigen gezin houdt hij van reizen. Na een aantal jaar in Marbella (Spanje) te hebben gewerkt en gewoond, is Michael in zijn eentje vertrokken naar Colombia. Na een aantal maanden in Colombia te zijn verbleven, heeft hij zijn avontuur voortgezet en is hij verder gaan reizen door Zuid-Amerika. Door deze ervaringen is Michael vloeiend Spaans gaan leren praten.

Wanneer u nog vragen heeft over Michael of zijn team, aarzel dan niet en neem contact op via social media of stuurt u gerust eens een email. Wij horen graag van u!

wie zijn wij