Schoonmaakonderhoud

Met een schoon pand geeft u niet alleen een visitekaartje af naar uw bezoekers maar ook uw medewerkers werken graag in een schone werkomgeving.
Wist u dat periodieke schoonmaakonderhoud aan een lager ziekteverzuim bijdraagt? Bovendien vergroot een schone werkplek de representativiteit van uw bedrijf.
Redenen genoeg dus om uw bedrijf schoon te houden. Wilt u geheel ontzorgd worden met deze werkzaamheden, dan willen wij u daarmee graag van dienst zijn.
Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Duurzame Schoonmaak

SHW Schoonmaabedrijf doet er alles aan om haar steentje bij te dragen aan een beter millieu. Van milieubewust inkopen tot het gebruik van duurzame schoonmaakartikelen tot het scheiden van afval.

Schoonmaak op Maat

Schoonmaak is echt maatwerk, elk bedrijf en gebouw heeft zijn eigen behoeftes en aanpak nodig. Is het bijvoorbeeld nodig om dagelijks schoon te maken of is twee maal per week al voldoende. Wij maken samen met u een op maat gemaakt werkprogramma op. Zodat alle werkzaamheden gedekt zijn met de daarbij behorende frequentie.

100% Betrokken- en Tevredenheid

U werkt bij ons met korte lijnen, u heeft één aanspreekpunt en vaste medewerkers die de schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Dit zorgt ervoor dat problemen direct opgepakt kunnen worden.
Naast kennis en ervaring is bij ons klantvriendelijkheid en tevredenheid één van de kernpunten van onze organisatie.

Schoonmaakonderhoud wanneer het u uitkomt.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Waar het voor één bedrijf beter uitkomt om overdag schoon te maken, komt het voor andere bedrijven misschien weer beter uit om in de ochtend of avond deze werkzaamheden te verrichten. Wij luisteren graag naar uw wensen en denken graag met u mee. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar waarop wij uw wensen naar behoefte kunnen invullen.