Graffiti verwijderen

Als uw pand te maken heeft gehad met vandalisme in de vorm van graffiti begrijpen wij dat u daar ontzettend van baalt. Door de verschillende lagen en de aparte samenstelling van de verf is het vaak lastig te verwijderen. Ook de ondergrond waarop de graffiti is bespoten is cruciaal bij het correct verwijderen ervan. Wilt u ervoor zorgen dat dit doelgericht en milieubewust wordt gedaan? Schakel dan SHW Schoonmaakbedrijf in. Wij bezitten de benodigde materialen, producten en kennis om dit correct te verwijderen, zonder de ondergrond te beschadigingen.

graffiti

Voorkomen is beter dan verwijderen.

Het is, naast dat het er niet fraai uitziet, zaak om de graffiti zo snel mogelijk na constatering te verwijderen om toekomstige vandalen niet uit te nodigen om uw pand extra te bekladden. Ook wordt het steeds moeilijker de graffiti te verwijderen naarmate de tijd vordert.
Wilt u er zeker van zijn dat uw pand in de toekomst niet (opnieuw) het slachtoffer wordt van deze vandalisme. Bestaat er de mogelijkheid om deze te beschermen door middel van anti graffiti coating. Verwijderen wordt dan nog makkelijker en het risico dat uw gevel beschadigt wordt is daarmee nog kleiner.

Wilt u meer informatie, een afspraak voor een vrijblijvende inspectie of een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent graffiti verwijdering?  Belt u ons dan op 0618231107 of neem contact op via ons contact formulier.