Glasbewassing

✔ Glasbewassing voor binnen én buiten.
✔ Voor bedrijven én particulieren.
✔ Uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde glazenwassers.
✔ Veilig en verantwoord gereinigd.

Bent u op zoek naar ervaren en gecertificeerde glazenwassers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Afhankelijk van uw gebouw gebruiken we de traditionele ladder, telescoopbewassing, of eventueel een hoogwerker om uw ramen streeploos schoon te maken.

Een mooi en schoon pand is een uitnodigend visitekaartje voor uw klanten en/of bezoekers.

Schone ramen en kozijnen zijn het visitekaartje van uw (bedrijfs)pand. U wilt uw bezoekers en/of klanten toch graag verwelkomen in een mooi en schoon bedrijf? Dit begint al bij de eerste indruk aan de buitenkant van uw pand. Kies daarom voor glasbewassing en gevelreiniging van SHW Schoonmaakbedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw ramen, kozijnen en omlijsting professioneel gereinigd worden. Wij verwijderen zorgvuldig spinnenrag en aanslag op al uw kozijnen en glaswerk, naast de uiterlijke voordelen van periodiek en professioneel reinigen van uw ramen, kozijnen en gevel. Draagt het bij aan een langere levensduur van het vastgoed en voorkomt hoge (en overwachte) kosten.

glasbewassing

Elk pand heeft een specifiek maatwerk behandelplan nodig. 

Wij maken samen met u een gebouwspecifiek maatwerk behandelplan op om alle factoren zoals het klimaat, het seizoen, de ligging van uw pand, de eigenschappen van het materiaal waarop uw pand gebouwd is. Dit neemt SHW Schoonmaakbedrijf mee in het behandelplan, zodat onze medewerkers er altijd voor kunnen zorgen dat uw pand schoon is.
U wilt er tenslotte voor zorgen dat alles er pico bello uitziet!