Wooncomplex Schoonmaak

Voor Vereninging van Eigennaren (VvE’s), vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen verzorgen wij de algehele schoonmaak van wooncomplexen.
Wij verzorgen schoonmaakwerkzaamheden zoals: portiekschoonmaak, opleveringsschoonmaak, glas bewassing en gevel-schoonmaak en -onderhoud. Kiest u voor SHW Schoonmaakbedrijf als uw schoonmaakpartner dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de schoonmaak van uw wooncomplex. Ook in geval van calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.

Oost, west, thuis is altijd het best.

Niets is fijner thuis komen in een wooncomplex waar alles schoon en netjes is. Schoon ruikende trappenhuizen, blinkende liftdeuren, stralende spiegels, zandvrije entreehal etc. SHW Schoonmaakbedrijf weet wat er belangrijk is bij de schoonmaak van een wooncomplex en wat nodig is om een fijn en aangenaam thuisgevoel te creëren en te behouden.

Uw wooncomplex altijd stralend schoon zonder zorgen.

Zoals elk gebouw heeft ook uw wooncomplex zijn eigen behoeftes en wensen. Onze diensten worden afgestemd op deze behoeftes en wensen door middel van vakwerk en maatwerk. Wij denken in oplossingen, waar u uitdagingen ziet. SHW Schoonmaakbedrijf is een allround schoonmaakbedrijf die al uw zorgen betreft schoonmaak en onderhoud van uw wooncomplex kan ontnemen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Service met een glimlach.

Onze medewerkers weten niet alleen als de beste hoe ze moeten schoonmaken, ook van klantvriendelijkheid zijn wij niet vies. Uw wooncomplex is een bijeenkomst van buren: gezellig de hond uitlaten, kopje koffie bij de buren of een praatje op het balkon. Bij SHW schoonmaakbedrijf hoeft u zich geen zorgen te maken dat onze medewerkers u in de weg lopen. Zij helpen de bewoners graag een handje wanneer zij zien als een ouder dametje haar boodschappen moeizaam aan het sjouwen is, zij houden graag de deur voor u open, en houden de liftdeur voor u tegen. Uw wooncomplex hoort een veilig en vriendelijk thuiskomen te zijn en daar dragen wij van SHW Schoonmaakbedrijf graag ons steentje aan bij.